Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over ons privacybeleid. Sluiten

pay off afvalscheiden

Oude campagne 'Van het één... komt het ander'

 

Op 18 maart 2015 vond de aftrap plaats van een destijds nieuwe communicatiecampagne van Saver en de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Roosendaal en Woensdrecht, getiteld 'Van het één... komt het ander'. In deze nieuwe communicatiecampagne, die een vervolg is op de campagne ‘Afval scheiden dat levert iedereen wat op’ die in november 2012 van start ging, werden nut en noodzaak van het scheiden van afval benadrukt. Door kennis te verschaffen over wat er van afval gemaakt wordt en hoe het dient als grondstof voor nieuwe producten, werd aan inwoners duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is afval op juiste wijze te scheiden.

De campagne was niet alleen te zien op de voertuigen van Saver, ook waren er regelmatig posters in de vier Savergemeenten te zien en advertenties op de gemeentelijke pagina's. De website www.afvalscheiden.nu werd eveneens in een nieuw jasje gestoken. Hier kunt u nog steeds terecht voor meer informatie over de diverse afvalstromen en wat ervan gemaakt wordt.

 

Echter, inmiddels is er een nieuwe, meer uitgebreide website in het leven geroepen, behorende bij de nieuwste communicatiecampagne Samen aan de Bak: www.samenaandebak.nl. Wij verwijzen u voortaan liever hier naartoe. De nieuwe campagne Samen aan de Bak startte op 23 juli 2018.

 

 


Iets te melden?

Vragen, meldingen of klachten?

Mijn Afval

Wilt u weten hoe vaak u uw afval al heeft aangeboden? Bekijk het hier!