Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over ons privacybeleid. Sluiten

Ongediertebestrijding

Het kan iedereen gebeuren; kakkerlakken in de keuken, houtwormen in de balken van uw woning of bedrijf, ratten die zich tegoed doen aan de voorraad, muizen die de kabels van uw computernetwerk kapot knagen, of wespen die u van uw eigen terras wegjagen.

Wanneer u getroffen wordt door ongedierte, wilt u daar zo snel mogelijk van af zijn. Saver heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Saver heeft mensen in dienst die erkende vakopleidingen op dit gebied hebben gevolgd. Daardoor is Saver in staat om iedere soort ongedierte efficiënt en discreet aan te pakken.

 

 

Rattenbestrijding wordt voor particulieren in de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge en Roosendaal kosteloos verzorgd. In de gemeente Woensdrecht moet men hier voor betalen. Inwoners van de gemeente Halderberge dienen eerst contact op te nemen met de gemeente zelf, waarna Saver opdracht zal krijgen. Inwoners van de andere gemeenten kunnen direct contact opnemen met de Servicelijn van Saver via tel. (0165) 597 777.

 

Heeft u last van ander ongedierte zoals muizen, wespen of kakkerlakken? Dit kunnen wij bij Saver ook bestrijden. Neem dan contact op met telefoon (0165) 597 789.

 

U kunt ook proberen om de overlast van ongedierte te voorkomen. Hieronder vindt u enkele handige tips terug:

 

  • Als je last hebt van spinnen. Plaats in een paar hoeken van de kamer kastanjes en het probleem vermindert.
  • Bij last van vliegen in huis. Doe water in een boterhammenzakje, knoop dit dicht en maak het waterbolletje met een punaise vast boven in het kozijn of de deuropening. Een vlieg verliest zo het gevoel van hoogte en komt niet door de opening.
  • Bij mieren op de oprit of in de tuin. Meng in een bakje wat zelfrijzend bakpoeder met wat poedersuiker. Gooi het mengseltje op het nest en de last is weg. (alleen bij droog weer)
  • Lekker in de tuin, last van muggen. Plaats een schaaltje met azijn op de tafel en de muggen blijven weg.
  • Muizen tussen het plafond. Plaats wat mottenballen op de plek waar je denkt dat ze zitten en je zult ze niet terugzien.